Minden kategória
N8310 szuperkondenzátor önkisülés teszter

Főoldal>Termékek>Szuperkondenzátor tesztsorozat

N8310 sorozatú szuperkondenzátor önkisülési teszter
N8310 előlap
N8310 konfiguráció
N8310 hátsó panel
N8310 szuperkondenzátor önkisülés teszter
N8310 szuperkondenzátor önkisülés teszter
N8310 szuperkondenzátor önkisülés teszter
N8310 szuperkondenzátor önkisülés teszter

N8310 szuperkondenzátor önkisülés teszter


Az N8310 egy elemző és diagnosztikai műszer, amelyet az NGI kifejezetten szuperkondenzátor önkisülési teszthez fejlesztett ki. Az N8310 három részből áll: tesztműszerből, alkalmazásszoftverből és tesztkészülékből. Különféle szuperkondenzátorok önkisülési paramétereit képes tesztelni a beállított feszültség alatt. Az N8310 széles körben használható a szuperkondenzátorok kutatás-fejlesztésében, gyártásában és minőségellenőrzésében, a magas költséghatékonyság, a kompakt méret és a nagy pontosság előnyeivel.

Az N8310 szabványos 19 hüvelykes, 2U magasságú alvázat használ, amely kényelmesen integrálható a kutatás-fejlesztés és a gyártás automatizálási tesztplatformjaiba, és külön is használható.


Megosztani:
Főbb jellemzők

●Feszültségtartomány: 0-6V

● Akár 24 bites felbontás, akár 0.02% pontosság

● Akár 1A töltőáram, amely megfelel a legtöbb szuperkondenzátor sebességi követelményének

●Egyetlen eszköz akár 24 csatornával

●Kommunikációs interfész: LAN/RS485

●Adatexportálás és -elemzés

Funkciók és előnyök

Önkisülési teszt

Az N8310 többcsatornás önkisülési paraméterteszt funkciót biztosít. A programozható CV/CC kimeneti képességen és a nagy pontosságú feszültségfelvételi képességen alapuló N8310 lehetővé teszi a felhasználók számára olyan paraméterek beállítását, mint a feszültség, áram, idő és mintavételi időköz. A teszteredmények adatbázisban tárolhatók és Excel és JPG formátumban exportálhatók.

szuperkondenzátor és akkumulátor önkisülési teszt

Vizsgálati szerelvény

Figyelembe véve a különböző skálák tesztalkalmazási forgatókönyveit, az NGI kétféle tesztkészüléket kínál: Kelvin-bilincset és 12-csatornás speciális rögzítőelemet. Mindkét tesztkészülék támogatja a négyvezetékes csatlakozást.

tesztberendezés

Alkalmazás szoftver

Az N8310 szoftver olyan platform kialakítást alkalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igényeiknek megfelelően testreszabják a tesztfolyamatot. Az irodaszerű interfész, az egyes csatornák független megjelenítése, a feszültség és áram hullámforma generálásának támogatása, valamint az eredmény táblázatos megjelenítése teszi ezt a professzionális szoftvert multifunkcionálissá és könnyen használhatóvá. Az N8310 szoftver támogatja az adatkeresést, az adatok importálását és exportálását, valamint az Excel jelentéskészítést.

mérőalkalmazás szoftver

adatbázis
Vizsgálat

Forró kategóriák