Minden kategória
N8130 sorozatú szuperkondenzátor kapacitás és DCIR teszter

Főoldal>Termékek>Szuperkondenzátor tesztsorozat

N8130 sorozatú szuperkondenzátor kapacitás és egyenáramú belső ellenállás-vizsgáló
N8130 előlap
N8130 konfiguráció
N8130 hátsó panel
N8130 sorozatú szuperkondenzátor kapacitás és DCIR teszter
N8130 sorozatú szuperkondenzátor kapacitás és DCIR teszter
N8130 sorozatú szuperkondenzátor kapacitás és DCIR teszter
N8130 sorozatú szuperkondenzátor kapacitás és DCIR teszter

N8130 sorozatú szuperkondenzátor kapacitás és DCIR teszter


Az N8130 sorozatot az NGI kifejezetten szuperkondenzátorok és akkumulátorok kutatás-fejlesztésére és gyártására fejlesztette ki. A mintavételi sebesség legfeljebb 1 ms, és a töltési és kisütési folyamat zökkenőmentesen kapcsolható, amely teljes mértékben megfelel a nagy pontosságú elektromos paraméterek vizsgálati követelményeinek, mint például a töltési kapacitás, a kisütési kapacitás, a töltés DCIR, a kisütés DCIR, az energiaátalakítás hatékonysága, ciklus élettartama stb. Az N8130 támogatja a hatlépéses módszer, az IEC62391 és a QC/T741 vizsgálati szabványait.

Az N8130 számítógépes alkalmazásszoftver támogatja a testreszabást. A felhasználók testreszabhatják a tesztfájlokat a tesztelési eljárásnak megfelelően. A teszteredmények adatbázisban tárolhatók és Excel és JPG formátumban exportálhatók.


Megosztani:
Főbb jellemzők

●Current range: 0-50mA/500mA/2A/10A

●Feszültségtartomány: 0-6V

● Paraméterteszt: CC töltés, CC kisütés, CV töltés, ciklus élettartama, töltési kapacitás, kisütési kapacitás, DCIR stb.

● Akár 1 ms mintavételi sebesség

● Zökkenőmentes átmenet a töltés és a kisütés között

● Többfunkciós alkalmazásszoftver, amely támogatja a termelési válogatást

●LED jelzőfény a csatorna állapotának megjelenítéséhez

●Adattárolás és -elemzés

●LAN interfész

Funkciók és előnyök

Kapacitás teszt

Az N8130 képes mérni a szuperkondenzátor töltési és kisütési kapacitását. A vizsgálati módszer a következő: a mért szuperkondenzátort CC üzemmódban töltjük fel vagy kisütjük, a töltési vagy kisütési folyamat során rögzítsük az időt és a feszültséget, és számítsuk ki a kapacitást a feszültség és a folyamat közbeni idő elfordulási sebességének kiszámításával. A felhasználók különféle mérési szabványok, például az IEC szerint választhatják ki a feszültséget és a számítás idejét.

töltési és kisütési kapacitás számításaelektromos vizsgálati tételekkapacitás diagram

DCIR teszt

Az N8130 számos DCIR vizsgálati módszert támogat: többimpulzusos, egyimpulzusos, töltéstől kisütésig, hatlépéses teszt és IEC-teszt, amelyek kielégítik a legtöbb felhasználó tesztigényét. Az NGI magtechnológia biztosítja, hogy a különböző vizsgálati módszerek során rendkívül pontos eredményeket kapjunk.

akkumulátor DCIR teszt

Életpróba

Az N8130 képes mérni a szuperkondenzátor fizikai paramétereit az ismételt töltési és kisütési folyamat során, és kivonja annak csillapítási görbéit. A paraméterek és görbék elemzésével a felhasználók megkaphatják a szuperkondenzátor várható élettartamát különböző alkalmazási környezetekben, töltési és kisütési ciklusokat, valamint teljesítményindexet a különböző szakaszokban. Az életteszt eredményei felhasználhatók az anyagok, a kézművesség, a tárolás és sok más kapcsolat javítására.

töltési-kisütési ciklus élettartam tesztje

Négy vezetékes érzékelés

A szuperkondenzátorteszt során nagy áramot adnak ki, ami feszültségesést okoz a vezetékekben és befolyásolja a mérési pontosságot. Az N8130 sorozat a négyvezetékes rendszerérzékelést alkalmazza, és közvetlenül veszi a feszültséget a szuperkondenzátor kimeneti kapcsain, hogy elkerülje a feszültségveszteséget és biztosítsa a mérési pontosságot.

Vizsgálati szerelvény

Figyelembe véve a különböző skálák tesztalkalmazási forgatókönyveit, az NGI kétféle tesztkészüléket kínál: Kelvin-bilincset és 12-csatornás speciális rögzítőelemet. Mindkét tesztkészülék támogatja a négyvezetékes csatlakozást.

tesztberendezés

Alkalmazás szoftver

Az N8130 szoftver olyan platform kialakítást alkalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igényeiknek megfelelően testreszabják a tesztfolyamatot. Az irodaszerű interfész, az egyes csatornák független megjelenítése, a feszültség és áram hullámforma generálásának támogatása, valamint az eredmény táblázatos megjelenítése teszi ezt a professzionális szoftvert multifunkcionálissá és könnyen használhatóvá. Az N8130 teljesítménykorlátozó áramkörrel van kialakítva, és gyors reagálással rendelkezik, amely megakadályozhatja, hogy az N8130 megsérüljön a túlfeszültség miatt. Az N8130 olyan árnyékolási technológiát alkalmaz, amely széles körben alkalmazkodik a kemény tesztkörnyezetekhez, és javítja az interferencia elleni képességet.

mérőalkalmazás szoftver

adatbázis
Vizsgálat

Forró kategóriák