Minden kategória
N5831 sorozatú elosztott szuperkondenzátor modul kapacitás és DCIR tesztelő

Főoldal>Termékek>Szuperkondenzátor tesztsorozat

N5831 sorozatú elosztott szuperkondenzátor kapacitás és egyenáramú belső ellenállás-vizsgáló
N5831 előlap
N5831 konfiguráció
N5831 hátsó panel
N5831 sorozatú elosztott szuperkondenzátor modul kapacitás és DCIR tesztelő
N5831 sorozatú elosztott szuperkondenzátor modul kapacitás és DCIR tesztelő
N5831 sorozatú elosztott szuperkondenzátor modul kapacitás és DCIR tesztelő
N5831 sorozatú elosztott szuperkondenzátor modul kapacitás és DCIR tesztelő

N5831 sorozatú elosztott szuperkondenzátor modul kapacitás és DCIR tesztelő


Az N5831 sorozatot kifejezetten az NGI fejlesztette ki szuperkondenzátor modulok kutatás-fejlesztésére és gyártására. Az N5831 pontos mérést biztosít az elektromos paraméterekhez, mint például a töltési kapacitás, a kisütési kapacitás, a töltési DCIR, a kisütési DCIR, az energiaátalakítási hatékonyság, a ciklus élettartama stb. Több vizsgálati módszert is támogat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igényeik szerint válasszanak.

Az N5831 számítógépes alkalmazásszoftver támogatja a testreszabást. A felhasználók testreszabhatják a tesztfájlokat a tesztelési eljárásnak megfelelően. A teszteredmények adatbázisban tárolhatók és Excel és JPG formátumban exportálhatók.


Megosztani:
Főbb jellemzők

●Feszültségtartomány: 0-200V

●Áram tartomány: 0-1200A

● Átmeneti sebesség CV-ről CC-re akár 1 ms

● Nagy mérési pontosság

● Felhasználó által meghatározott tesztfolyamat

● Szerkeszthető vizsgálati eljárás a konfiguráció hatékonyságának javítása érdekében

● Akár 1 ms mintavételi sebesség

● Különféle DCIR vizsgálati módszerek támogatása

● Beállítható rendezési funkció a különböző specifikációkhoz

● Szabványos 19 hüvelykes alváz

Alkalmazás mezők

● Szuperkondenzátor kutatás-fejlesztése, gyártása és minőségellenőrzése

●Szuperkondenzátor anyagkutatás

●A szuperkondenzátor egyéb kapcsolódó területei

Funkciók és előnyök

Különféle modellek és specifikációk a különböző igények kielégítésére

1) Feszültségtartomány: 0-200V, áramtartomány: 0-1200A, teljesítménytartomány: 0-200kW.

2) Moduláris kialakítás, a teljesítmény testreszabása elérhető.

3) Különféle tesztberendezések és széles körben lefedett teljesítménytartomány a cellák és a modulok tesztelésének támogatására.

4) Feszültségkimeneti pontosság: 0.05%, áramkimeneti pontosság: 0.05%.

Nagyfrekvenciás mintavételezés a mérési pontosság javítása érdekében

A feszültség és áram mintavételi sebessége legfeljebb 1 ms. A magas mintavételezési sebesség lehetővé teszi a pontos kapacitásszámítást.

Különféle tesztkészülékek a különböző tesztigények kielégítésére

Az N5831 sorozat négy választható típusú teszttartót kínál. Az ököl típus univerzális, különféle hengeres akkumulátorokhoz alkalmas. A második típus a krokodilcsipesz, amely alkalmas tudományos kutatásra (beleértve a nagyáramú berendezéseket is). Bármilyen speciális alakú akkumulátor kutatási célra rögzíthető a töltő-kisütési elektródák és a mérőelektródák kivezetésével. A harmadik típus a polimer akkumulátorok speciális textúrája. A negyedik típus speciális textúrájú gombelemekhez.

Gyors reakció a töltés-kisütés során

Az N5831-et precíziós áramkörrel tervezték, hogy gyors és pontos töltési és kisütési átmenetet biztosítson. A töltési folyamat során nincs túltöltés a CC-töltés során, amikor CV-töltésre alakul át, ami megvédheti a DUT-t a károsodástól. Az N5831 rendelkezik a zökkenőmentes átmenettel a CV-töltésről a CC-töltésre és az akár 1 ms-os mintavételezési sebességgel, amely megfelel a QC/T 741, a hatlépéses módszer és a töltés-kisütés módszer tesztkövetelményeinek a DCIR-hez.

gyors reakció a töltés-kisütés során, CC-CV/CV-CC átmeneti hullámforma

Négyelektródos mérés a mérési hiba csökkentése érdekében

A mellékelt tesztkészülékek 4 elektródával vannak ellátva. Két kimeneti elektródát használnak a tesztáram biztosítására, és két mérőelektródát az akkumulátor feszültségének mérésére. A többelektródos mérés nem csak a mérési pontosságot javítja, hanem támogatja a referenciaelektróda tesztet is, amely alkalmas elektródaanyagok kutatására.

Többcsatornás hőmérséklet mérés

Az N5831 sorozat támogatja a 16 csatornás hőmérséklet mérést, amely alkalmas különféle NTC-kre (negatív hőmérsékleti együttható), kielégíti a szuperkondenzátor modul belső hőmérsékletének valós idejű monitorozásának igényeit, és biztosítja a biztonságot és a stabilitást a teszt során.

Alkalmazás szoftver

1) Az N5831 szoftver olyan platform kialakítást alkalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igényeiknek megfelelően testreszabják a tesztfolyamatot.

2) Irodaszerű interfész, az egyes csatornák független megjelenítése, a feszültség és áram hullámforma generálásának támogatása, valamint az eredmény táblázatos megjelenítése teszi ezt a professzionális szoftvert többfunkcióssá és könnyen használhatóvá.

3) Az N5831-et teljesítménykorlátozó áramkörrel tervezték, és gyors reagálással rendelkezik, ami megakadályozhatja, hogy az N5831 túlfeszültség miatt megsérüljön.

4) Az N5831 árnyékolási technológiát alkalmaz, amely széles körben alkalmazkodik a kemény tesztkörnyezetekhez, és javítja az interferencia-ellenes képességet.

elektromos műszeralkalmazási szoftverelektromos műszeralkalmazási szoftver

Kapacitás teszt

Az N5831 képes mérni a szuperkondenzátor töltési és kisütési kapacitását. A vizsgálati módszer a következő: a mért szuperkondenzátort CC üzemmódban töltjük fel vagy kisütjük, a töltési vagy kisütési folyamat során rögzítsük az időt és a feszültséget, és számítsuk ki a kapacitást a feszültség és a folyamat közbeni idő elfordulási sebességének kiszámításával. A felhasználók különféle mérési szabványok, például az IEC szerint választhatják ki a feszültséget és a számítás idejét.

töltési és kisütési kapacitás számítás

DCIR teszt

Az N5831 számos DCIR vizsgálati módszert támogat: többimpulzusos, egyimpulzusos, töltéstől kisütésig, hatlépéses teszt és IEC-teszt, amelyek kielégítik a legtöbb felhasználó tesztigényét. Az NGI magtechnológia biztosítja, hogy a különböző vizsgálati módszerek során rendkívül pontos eredményeket kapjunk.

egyenáramú belső ellenállás vizsgálata

Életpróba

Az N5831 képes mérni a szuperkondenzátor fizikai paramétereit az ismételt töltési és kisütési folyamat során, és kivonja annak csillapítási görbéit. A paraméterek és görbék elemzésével a felhasználók megkaphatják a szuperkondenzátor várható élettartamát különböző alkalmazási környezetekben, töltési és kisütési ciklusokat, valamint teljesítményindexet a különböző szakaszokban. Az életteszt eredményei felhasználhatók az anyagok, a kézművesség, a tárolás és sok más kapcsolat javítására.

akkumulátor élettartam teszt

adatbázis
Vizsgálat

Forró kategóriák