Minden kategória
N5800 sorozatú szuperkondenzátor kapacitás és DCIR teszter

Főoldal>Termékek>Szuperkondenzátor tesztsorozat

N5800 sorozatú szuperkondenzátor modul átfogó tesztelő műszer
N5800 előlap
N5800 konfiguráció
N5800 hátsó panel
N5800 sorozatú szuperkondenzátor kapacitás és DCIR teszter
N5800 sorozatú szuperkondenzátor kapacitás és DCIR teszter
N5800 sorozatú szuperkondenzátor kapacitás és DCIR teszter
N5800 sorozatú szuperkondenzátor kapacitás és DCIR teszter

N5800 sorozatú szuperkondenzátor kapacitás és DCIR teszter


Az N5800 sorozatot az NGI kifejezetten szuperkondenzátorok és akkumulátorok kutatás-fejlesztésére és gyártására fejlesztette ki. A mintavételi sebesség legfeljebb 1 ms, és a töltési és kisütési folyamat zökkenőmentesen kapcsolható, amely teljes mértékben megfelel a nagy pontosságú elektromos paraméterek vizsgálati követelményeinek, mint például a töltési kapacitás, a kisütési kapacitás, a töltés DCIR, a kisütés DCIR, az energiaátalakítás hatékonysága, ciklus élettartama stb. Az N5800 támogatja a hatlépéses módszer, az IEC62391 és a QC/T741 vizsgálati szabványait.

Az N5800 számítógépes alkalmazásszoftver támogatja a testreszabást. A felhasználók testreszabhatják a tesztfájlokat a tesztelési eljárásnak megfelelően. A teszteredmények adatbázisban tárolhatók és Excel és JPG formátumban exportálhatók.


Megosztani:
Főbb jellemzők

●Current range: 0-50A/100A/200A/300A/400A/500A

●Feszültségtartomány: 0-5V

● Paraméterteszt: CC töltés, CC kisütés, CV töltés, ciklus élettartama, töltési kapacitás, kisütési kapacitás, DCIR stb.

● Akár 1 ms mintavételi sebesség

● Zökkenőmentes átmenet a töltés és a kisütés között

● Többfunkciós alkalmazásszoftver, amely támogatja a termelési válogatást

●LED jelzőfény a csatorna állapotának megjelenítéséhez

●Adattárolás és -elemzés

●LAN interfész

Alkalmazás mezők

● Szuperkondenzátor kutatás-fejlesztése, gyártása és minőségellenőrzése

●Szuperkondenzátor anyagkutatás

●A szuperkondenzátor egyéb kapcsolódó területei

Funkciók és előnyök

Kapacitás teszt

Az N5800 képes mérni a szuperkondenzátor töltési és kisütési kapacitását. A vizsgálati módszer a következő: a mért szuperkondenzátort CC üzemmódban töltjük fel vagy kisütjük, a töltési vagy kisütési folyamat során rögzítsük az időt és a feszültséget, és számítsuk ki a kapacitást a feszültség és a folyamat közbeni idő elfordulási sebességének kiszámításával. A felhasználók különféle mérési szabványok, például az IEC szerint választhatják ki a feszültséget és a számítás idejét.

töltési és kisütési kapacitás számítása

villamosenergia-vizsgáló elemek

szuperkondenzátor kapacitás teszt

DCIR teszt

Az N5800 számos DCIR vizsgálati módszert támogat: többimpulzusos, egyimpulzusos, töltéstől kisütésig, hatlépéses teszt és IEC-teszt, amelyek kielégítik a legtöbb felhasználó tesztigényét. Az NGI magtechnológia biztosítja, hogy a különböző vizsgálati módszerek során rendkívül pontos eredményeket kapjunk.

szuperkondenzátor DCIR teszt

Életpróba

Az N5800 képes mérni a szuperkondenzátor fizikai paramétereit az ismételt töltési és kisütési folyamat során, és kivonja annak csillapítási görbéit. A paraméterek és görbék elemzésével a felhasználók megkaphatják a szuperkondenzátor várható élettartamát különböző alkalmazási környezetekben, töltési és kisütési ciklusokat, valamint teljesítményindexet a különböző szakaszokban. Az életteszt eredményei felhasználhatók az anyagok, a kézművesség, a tárolás és sok más kapcsolat javítására.

szuperkondenzátor élettartam teszt

Négy vezetékes érzékelés

A szuperkondenzátorteszt során nagy áramot adnak ki, ami feszültségesést okoz a vezetékekben és befolyásolja a mérési pontosságot. Az N5800 sorozat a négyvezetékes érzékelési rendszert alkalmazza, és közvetlenül veszi a feszültséget a DUT kimeneti kapcsokon, hogy elkerülje a feszültségveszteséget és biztosítsa a mérési pontosságot.

Gyors reakció a töltés-kisütés során

Az N5800-et precíziós áramkörrel tervezték, hogy gyors és pontos töltési és kisütési átmenetet biztosítson. A töltési folyamat során nincs túltöltés a CC-töltés során, amikor CV-töltésre alakul át, ami megvédheti a DUT-t a károsodástól. Az N5800 rendelkezik a zökkenőmentes átmenettel a CV-töltésről a CC-töltésre és az akár 1 ms-os mintavételezési sebességgel, amely megfelel a QC/T 741, a hatlépéses módszer és a töltés-kisütés módszer tesztkövetelményeinek a DCIR-hez.

gyors reakció a töltés-kisütés során

Alkalmazás szoftver

Az N5800 szoftver olyan platform kialakítást alkalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igényeiknek megfelelően testreszabják a tesztfolyamatot. Az N5800 teljesítménykorlátozó áramkörrel rendelkezik, és gyors reagálással rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az N5800 megsérüljön a túlfeszültség miatt. Az N5800 árnyékolási technológiát alkalmaz, amely széleskörűen alkalmazkodik a kemény tesztkörnyezetekhez, és javítja az interferencia elleni képességet. Irodaszerű interfész, az egyes csatornák független megjelenítése, a feszültség és áram hullámforma generálásának támogatása, valamint az eredmény táblázatos megjelenítése teszi ezt a professzionális szoftvert multifunkcionálissá és egyszerűen használhatóvá.

Elektronikus vizsgálóműszer-alkalmazási szoftver

adatbázis
Vizsgálat

Forró kategóriák