Minden kategória
N9244 sorozatú, nagy pontosságú többcsatornás programozható egyenáramú tápegység

Főoldal>Termékek>Félvezető tesztsorozat

N9244 sorozatú többcsatornás, állandó áramú programozható egyenáramú tápegység
N9244 hátsó panel
N9244 sorozatú, nagy pontosságú többcsatornás programozható egyenáramú tápegység
N9244 sorozatú, nagy pontosságú többcsatornás programozható egyenáramú tápegység

N9244 sorozatú, nagy pontosságú többcsatornás programozható egyenáramú tápegység


Az N9244 sorozat egy állandó áramú programozható tápegység többcsatornás, nagy integrációjú, nagy teljesítményű szabványos ½ 19 hüvelykes 2U házzal, 44 csatornás állandó áramforrás kimenettel. Támogatja mind az asztali, mind a rendszeralkalmazásokat. Az N9244 sorozatú feszültség specifikációja 40 V, támogatja az állandó áramerősséget 5 mA kimeneten, nincs szivárgási áram OFF állapotban. Az NGI szabványos felső számítógépes szoftvert biztosít a nagyszabású tesztelés és a LAN/RS232 kommunikáció vezérléséhez. A felhasználók a tesztelési folyamatnak és a tesztelési követelményeknek megfelelően másodlagos fejlesztést hajthatnak végre, ami kényelmes az integrált rendszer teszteléséhez.

Megosztani:
Főbb jellemzők

● Feszültségtartomány 0-40 V

● Áram tartomány 0-5 mA

● Aktuális felbontás 1μA

●Állandó áram pontossága 0.1%+20μA

●Mindenkörű védelem a vizsgált műszerek és termékek biztonságának biztosítása érdekében

● 4.3 hüvelykes HD színes képernyő, egyszerű kezelési felület, könnyen használható

●A kommunikáció támogatja a LAN, RS232 és szabványos MODBUS protokollokat

●Kikapcsolt állapotban nincs szivárgási áram

● Magas integrációjú, egyetlen egység 44 csatornával

● Moduláris architektúra, egyszerű karbantartás

Alkalmazás mezők

● Mini LED lumineszcens eszköz

●LED lámpagyöngyök

●LED fénysáv

● LED chipek

Funkciók és előnyök

Állandó áramú üzemmód, gyors teszt

A technológia folyamatos áttörésével a LED pixeltávolsága tovább csökken, a Mini LED pedig sok új fejlesztési teret adott az iparágnak. A Mini LED chip mérete 10 μm szint, ami azt jelenti, hogy a hagyományos oldalsó bejáratú fényforrás-kijelző lámpagyöngyök iránti igénye 20-30 db között lehet, míg a Mini LED kijelző igénye a lámpagyöngyökre több százra, vagy akár többre nő. ezer, akkor a csatornák számát vizsgáló műszer is több kell. Az N9244 sorozat egy kulcsot támogat az állandó áram módba való belépéshez, az aktuális egységes beállításhoz, 44 csatornás gyorsteszt megvalósításához, javíthatja a teszt hatékonyságát, jelentősen csökkentheti a gyártási költségeket.

HD színes képernyő, minden információ megjelenítése

Az N9244 sorozat egy nagy, 4.3 hüvelykes HD színes képernyőt használ, amely megjeleníti a visszaolvasási feszültséget, az árambeállítást és a többszintű menüt. A különböző csatornák közötti visszaolvasás gyorsan átkapcsolható, és egyszerre 22 csatorna feszültség- és áraminformációit képes megjeleníteni, valamint támogatja az USB flash lemez gyorsképernyőjét, a tesztadatok valós idejű tárolását.

HD színes képernyő

Moduláris felépítés, egyszerű karbantartás és bővítés

Az N9244 sorozat moduláris felépítésű, egyetlen eszköz 2 kimeneti interfésszel rendelkezik, amelyek mindegyike 22 csatornával rendelkezik. A műszer használati hatékonysága nagymértékben javítható a testreszabott csatlakozókkal, és nagymértékben csökkenti a hagyományos tesztberendezések huzalozásának fáradságos munkáját.

Termék dimenzió

N9244 méret

adatbázis
Vizsgálat

Forró kategóriák