Minden kategória
N2600 sorozatú nagy pontosságú digitális mérőforrás mérőegység, amely támogatja a feszültség/áram/ellenállás mérését

Főoldal>Termékek>Félvezető tesztsorozat

N2600 sorozatú nagy pontosságú 4 kvadráns forrásmérő egység
N2600 előlap
N2600 konfiguráció
N2600 hátsó panel
N2600 sorozatú nagy pontosságú digitális mérőforrás mérőegység, amely támogatja a feszültség/áram/ellenállás mérését
N2600 sorozatú nagy pontosságú digitális mérőforrás mérőegység, amely támogatja a feszültség/áram/ellenállás mérését
N2600 sorozatú nagy pontosságú digitális mérőforrás mérőegység, amely támogatja a feszültség/áram/ellenállás mérését
N2600 sorozatú nagy pontosságú digitális mérőforrás mérőegység, amely támogatja a feszültség/áram/ellenállás mérését

N2600 sorozatú nagy pontosságú digitális mérőforrás mérőegység, amely támogatja a feszültség/áram/ellenállás mérését


Az N2600 sorozat az NGI által kifejlesztett digitális forrásmérő, amely szorosan ötvözi a nagy pontosságú forrás és a nagy pontosságú mérés funkcióit. 5 funkciót (feszültségforrás, áramforrás, I/V/R mérés) integrál egy műszerbe. A mérési tartomány 200V-tól 1μV-ig, 1A-tól 10pA-ig, 200MΩ-tól 10μΩ-ig terjed. A mérési felbontás 6½ számjegy. Az alappontosság elérheti a 100μV, 600pA, 300μΩ. Az N2600 sorozat beépített állandó feszültségforrással, állandó áramforrással, ellenállásméréssel, sweep móddal, jelgenerátorral, szinkron triggerrel, funkciókalkulátorral stb. rendelkezik, és ingyenes PC-alkalmazást biztosít. Széles körben alkalmazható a kommunikációs, félvezető-, számítástechnikai, autó- és orvosi iparban található alkatrészek és modulok jellemző elemzésére és gyártási tesztelésére.


Megosztani:
Főbb jellemzők

● 5 az 1-ben (feszültségforrás, áramforrás, I/V/R mérés)

●Támogatja a nagyobb feszültség, nagyobb áram és impulzusáram testreszabását

● SCPI protokoll támogatása

● Négyzethullám kimeneti funkció

●Alappontosság 100μV-ig, 600 pA, 300μΩ

●LAN port, RS232 interfész

●Széles mérési tartomány, 200V – 1μV, 3A – 10pA, 200MΩ – 10μΩ

●Maximális mintavételi sebesség 100 ks/s

● Forrás és nyelő (4 kvadráns) működés

●2/4/6 vezetékes ellenállásmérés

● Elülső USB-port, amely támogatja a képernyőképek tárolását

●2U/½19" alváz, könnyű és hordozható kivitel

● 4.3 hüvelykes LCD képernyő, egyszerű kezelési felület, könnyen használható

● Támogatja a lineáris lépcsős söprést és a logaritmikus lépcsős söprést

Alkalmazás mezők

Alkalmazás ipari anyagokban és mikroelektronikai alkatrészekben

Funkciók és előnyök

5 az 1-ben (feszültségforrás, áramforrás, I/V/R mérés)

Az N2600 sorozat szabványos ½ 19 hüvelykes 2U vázat alkalmaz. A forrás- és mérőáramkörök integrálása egy kompakt, önálló műszerbe nagymértékben csökkenti a tesztrendszer fejlesztési, beállítási és karbantartási idejét, miközben helyet takarít meg a tesztpadon és csökkenti a teljes beszerzési költséget. Az N2600 sorozatú SMU precíziós csatolási funkciója számos előnnyel rendelkezik a különálló műszerekkel szemben. Miközben pontos kimeneti feszültséget és áramforrást biztosít, képes mérni az áramot, a feszültséget és az ellenállást, és magas tesztválasz-sebességgel rendelkezik, amely megvédi a DUT-t az eseti túlterheléstől, hőkifutástól stb.

Négynegyedes működés forrásként vagy terhelésként

Négy kvadráns: A teljesítménykvadráns a kvadráns diagramra vonatkozik, amely a feszültséget X-tengelyként, az áramot pedig Y-tengelyként tartalmazza. Az első és a harmadik kvadránsban a feszültség és az áram ugyanabba az irányba megy, és az SMU táplálja a DUT-t, amelyet forrásmódnak neveznek. A második és negyedik kvadránsban a feszültség és az áram fordított irányban megy, a DUT kisül az SMU-hoz, az SMU pedig passzívan veszi fel a bejövő áramot, és visszatérő utat biztosít az áram számára, amit nyelő üzemmódnak nevezünk.

4 kvadráns működés forrásként vagy terhelésként

IV jellemzők

Általában a DUT IV jellemzéséhez rendkívül érzékeny ampermérőt, voltmérőt, feszültségforrást és áramforrást kell használni. Ezen eszközök programozásának, szinkronizálásának, csatlakoztatásának, mérésének és elemzésének folyamata összetett, időigényes, és túl sok helyet foglal el a próbapadon. Az N2600 sorozat nagymértékben leegyszerűsíti a vizsgálati folyamatot és csökkenti a próbapadon elfoglalt helyet. Az N2600 4 kvadráns működést biztosít. Amikor az 1. és 3. negyedben működik, az N2600 áramforrásként működik a DUT kimeneti áramellátásához. Amikor a 2. és 4. kvadránsban működik, az N2600 nyelőként (terhelésként) működik az energia elnyelésére. Forrás vagy nyelő módban az N2600 képes feszültséget, áramot és ellenállást mérni, így ideális választás a DUT IV jellemzéséhez, például anyagkutatáshoz, elektronikához, félvezetőhöz stb.

IV jellemzők

Teljesítmény boríték

A hagyományos mátrix tápegységtől eltérően, azonos teljesítmény mellett az N2600-on a felhasználók választhatnak nagyfeszültséget és alacsony áramerősséget vagy alacsony feszültséget és nagy áramerősséget az aktuális igényeknek megfelelően. Az N2600 forrás/nyelő korlátja is eltérő, ha különböző specifikációkat választ.

N2600-020-01 forrás/nyelő határ: ±21V@±1.05A

N2600-200-01 forrás/nyelő korlát: ±21V@±1.05A ±210V@±105mA

N2610-100-03 forrás/nyelő határértéke: ±21V@±3.15A ±105V@±1.05A ±105V@±10.5A (csak impulzus mód)

teljesítmény borítékot

Lineáris lépcsős söprés és logaritmikus lépcsőházseprés

Az N2600 támogatja a lineáris lépcsős söprés és a logaritmikus lépcsős söprés módokat. A sweep üzemmód a funkcionális kapcsolat és a védelmi pont beállítása után automatikusan elindul, ami nagymértékben felgyorsítja a teszt hatékonyságát. A két alapvető sweep hullámforma beállítható egyszeres vagy folyamatos működésre, így az N2600 ideális I/V, I/R, V/I és V/R karakterizáláshoz.

- Lineáris lépcsőseprés: söprés a kezdő szinttől a végszintig egyenlő lineáris lépésekben

- Logaritmikus lépcsőseprés: rönkskálán végzett söprés évtizedenként meghatározott számú lépéssel

lineáris lépcsőházseprés és logaritmikus lépcsőházseprés

2/4/6 vezetékes ellenállásmérés

Az N2600 SMU egy nagy pontosságú digitális multiméter funkciót integrál, amely nemcsak a nagy pontosságú feszültség- és árammérést támogatja, hanem támogatja a 2/4/6 vezetékes ellenállásméréseket is, amely különféle vizsgálati forgatókönyvekhez alkalmas.

A 2 vezetékes ellenállásmérés olyan vizsgálati forgatókönyvekhez alkalmas, ahol a mérővezetékek ellenállása sokkal kisebb, mint a mérendő ellenállás, függetlenül a mérővezetékek okozta feszültségesés-veszteségtől.

2/4/6 vezetékes ellenállásmérés

A 4 vezetékes ellenállásmérés kis értékű ellenállások mérésére alkalmas. Az N2600 SMU automatikus korrekciós funkcióval rendelkezik, amely kiküszöböli a tesztvezeték-hatásokat.

2/4/6 vezetékes ellenállásmérés

6 vezetékes ellenállásmérés: Ha a mért ellenállást más ellenállásokkal párhuzamosan csatlakoztatják, a többi ellenállás sönt lesz, és befolyásolja a tesztet. Az N2600 SMU 6 vezetékes ellenállásmérést használ, hogy lehetővé tegye az ellenállások in situ mérését a PCB-n.

2/4/6 vezetékes ellenállásmérés

Automatizálás a gyártási teszt hatékonyságának javítására

Az N2600 SMU nagy pontosságú feszültség- és áramforrásokat biztosít, miközben nagy pontosságú méréseket végez, a csatlakozások megváltoztatása vagy további eszközök használata nélkül, ami nagymértékben javítja a gyártási tesztek hatékonyságát. Ugyanakkor, hogy megfeleljen a termelési alkalmazások átviteli követelményeinek, az N2600 számos beépített funkcióval rendelkezik összetett tesztsorozatok futtatásához a lassú számítógépes vezérlés vagy a GPIB kommunikáció használata nélkül.

Nagy LCD képernyő

Az N2600 SMU 4.3 hüvelykes LCD képernyővel van felszerelve. A hagyományos VFD képernyőkkel összehasonlítva az LCD képernyők előnye az alacsony energiafogyasztás, a kis méret és az alacsony sugárzás. Ugyanakkor a professzionális interfész kialakítással kombinálva az N2600 könnyen használható, a visszaolvasási kijelző pedig intuitív és átfogó.

nagy LCD képernyő

Távirányító az egyszerű rendszerintegrációért

Az NGI ingyenes PC-alkalmazást biztosít a felhasználóknak, amely megfelel a különféle alkalmazási forgatókönyvek tesztelési igényeinek. Az N2600 SMU LAN porttal és RS232 interfésszel van felszerelve, és támogatja az SCPI/Modbus parancsokat.

távirányító az egyszerű rendszerintegráció érdekében

adatbázis
Vizsgálat

Forró kategóriák