Minden kategória
N8336 sorozatú elektromos autó akkumulátor-kezelő rendszerének tesztelése alacsony feszültségű programozható akkumulátor-szimulátor

Főoldal>Termékek>Akkumulátor-szimulátorok

N8336 sorozat 16 csatornás alacsony feszültségű nagy pontosságú programozható lítium akkumulátor cella szimulátor
N8336 hátsó panel
N8336 sorozatú elektromos autó akkumulátor-kezelő rendszerének tesztelése alacsony feszültségű programozható akkumulátor-szimulátor
N8336 sorozatú elektromos autó akkumulátor-kezelő rendszerének tesztelése alacsony feszültségű programozható akkumulátor-szimulátor

N8336 sorozatú elektromos autó akkumulátor-kezelő rendszerének tesztelése alacsony feszültségű programozható akkumulátor-szimulátor


Az N8336 egy programozható akkumulátor-szimulátor alacsony fogyasztású, rendkívül nagy pontosságú és többcsatornás. Az önálló N8336 legfeljebb 16 csatornát támogat, és minden csatorna el van szigetelve, ami kényelmes többcsatornás soros csatlakozáshoz. Az N8336 sorozat támogatja az nA-szintű árammérést, támogatja a forrás módot, a töltési módot, az SOC tesztet, a SEQ tesztet, a valós idejű görbét és egyéb tesztfunkciókat. Alkalmazási szoftvere könnyen használható, és megfelel a többcsatornás, többparaméteres és összetett tesztkörnyezetek igényeinek.

Megosztani:
Főbb jellemzők

● Feszültségtartomány: 0-5V/0-6V

●Áramtartomány: 0-1A/0-3A

● Feszültségpontosság 1:60,000 XNUMX-ig

●nA szintű árammérés

●Egyetlen eszköz akár 16 csatornával

● SOC teszt, SEQ teszt, valós idejű görbe stb.

●16 csatornás kommunikációs válaszidő ≤10ms

●LAN port, RS485 interfész, CAN interfész

Alkalmazás mezők

● BMS/CMS teszt új energiahordozókra, UAV-ra és energiatárolókra

● Hordozható fogyasztói elektronikai kutatás-fejlesztés és gyártás, például mobiltelefonok, Bluetooth fülhallgatók, okosórák stb.

● Feszültséggyűjtő eszköz, például üzemanyagcellás feszültségfigyelő kalibrálása

Funkciók és előnyök

Ultra-magas integráció, egyetlen eszköz akár 16 csatornával

Az N8336 sorozat szabványos 19 hüvelykes 2U méretet fogad el, akár 16 csatornával egyetlen eszközben. Minden csatorna elszigetelt. Egy készülék egyidejűleg 16 állomásos tesztet tud támogatni, ami nagymértékben csökkenti a használt műszerek számát és javítja a vizsgálat hatékonyságát.

hátsó panel 16 csatornával

Ultra-nagy feszültségpontosság, nA szintű árammérés

Az N8336 sorozat ultra-nagy feszültségpontossága akár 1/60,000 10, áramfelbontása 10nA-ig és feszültségfelbontása 0.1μV-ig. Az akár XNUMX mV-os feszültségpontosság és nA-szintű árammérés nagy pontosságú egyenáramú tápellátást és rendkívül nagy pontosságú feszültség-/árammérést biztosít a termékteszthez, amely széles körben használható K+F-ben és termékteljesítmény-tesztben BMS/CMS, hordozható fogyasztó számára elektronika (Bluetooth headsetek, elektromos szerszámok stb.).

nagy pontosságú feszültségmérés

Soros csatlakozás áll rendelkezésre az akkumulátor működési állapotának szimulálásához

Több akkumulátorcella-sorozat szimulálásakor az N8336 támogatja a több eszköz csatlakoztatását soros módban. A felhasználók távirányítót és egyéb automatikus teszteket hajthatnak végre az alkalmazásszoftveren.

soros csatlakozás

Rendkívül gyors átmeneti válasz túllépés nélkül

Az alacsony kimeneti zaj az akkumulátorcella valódi DC karakterisztikája hullámosság nélkül. Amikor a DUT dinamikusan változik, az N8336 azonnal stabil DC kimenetet tud biztosítani, és csökkenti a túlfeszültség okozta károkat a DUT-ban. A nem statikus termékek tesztalkalmazásaihoz az N8336 sorozat időben stabil DC forrást tud biztosítani. Az N8336 sorozat gyors dinamikus reakcióval rendelkezik a valódi akkumulátorok szimulálásához.

nagy sebességű feszültség emelkedési és esési ideje

Különböző specifikációjú BMS chipek tesztelésére alkalmas akkumulátor szimuláció

Az N8336 sorozatú akkumulátorszimulátorok több funkcióval és funkcióval rendelkeznek, támogatják a forrást, a töltést, az SOC tesztet, a SEQ tesztet, a grafikont, az összes CH CAN beállítást stb. Egy eszköz többféle felhasználást is megvalósíthat, ésszerűsítheti a tesztberendezéseket és optimalizálhatja a vizsgálati eljárásokat. Az N8336 belső áramköre különböző chipekre van optimalizálva, amelyek adaptálhatók különféle specifikációjú BMS chipek tesztelésére.

többfunkciós bms tesztelő akkumulátorcella szimuláció

Termék dimenzió

N8336 méret

adatbázis
Vizsgálat

Forró kategóriák