Minden kategória
N8331 sorozatú többcsatornás uA-szintű árammérő programozható akkumulátor-emulátor

Főoldal>Termékek>Akkumulátor-szimulátorok

N8331 sorozat 16/24 csatornás áramkimeneti programozható akkumulátor csatlakozási szimulátor
N8331 előlap
N8331 konfiguráció
N8331 hátsó panel
N8331 sorozatú többcsatornás uA-szintű árammérő programozható akkumulátor-emulátor
N8331 sorozatú többcsatornás uA-szintű árammérő programozható akkumulátor-emulátor
N8331 sorozatú többcsatornás uA-szintű árammérő programozható akkumulátor-emulátor
N8331 sorozatú többcsatornás uA-szintű árammérő programozható akkumulátor-emulátor

N8331 sorozatú többcsatornás uA-szintű árammérő programozható akkumulátor-emulátor


Az N8331 egy programozható akkumulátor-szimulátor alacsony fogyasztású, többcsatornás és nagy pontossággal. Nagy pontosságú többcsatornás egyenáramú tápegységként is használható. Az N8331 önállóan akár 24 csatornát is támogat. Minden csatorna elszigetelt. A felhasználók minden csatornához beállíthatják a feszültséget és az áramerősséget az NGI szabvány alkalmazásszoftverén, amely könnyen használható, és megfelel a többcsatornás, többparaméteres és összetett tesztkörnyezetek igényeinek. Az N8331 alkalmazásszoftver támogatja a többcsatornás kötegelt működést. Az egyes csatornák adatai és grafikonjai megjeleníthetők. Ugyanakkor az adatelemzési és jelentési funkciók is támogatottak.


Megosztani:
Főbb jellemzők

●Feszültségtartomány: 0-5V/0-6V

● Feszültségpontosság: 0.6 mV

● Feszültség hullámzaj ≤2 mVrms

●Egyetlen eszköz akár 24 csatornával, minden csatorna elkülönítve

● Professzionális alkalmazásszoftver adatelemzéssel és jelentéssel

●Current range: 0-1A/0-2A/0-3A

●μA szintű árammérés

●LAN port és RS485 interfész

Alkalmazás mezők

● BMS/CMS teszt új energiahordozókra, UAV-ra és energiatárolókra

● Hordozható fogyasztói elektronikai kutatás-fejlesztés és gyártás, például mobiltelefonok, Bluetooth fülhallgatók stb.

● Feszültséggyűjtő eszköz, például üzemanyagcellás feszültségfigyelő kalibrálása

Funkciók és előnyök

Ultra-magas integráció, egyetlen eszköz akár 24 csatornával

Az N8331 sorozat szabványos 19 hüvelykes 2U-os házat használ, akár 24 csatornával egyetlen eszközben. Minden csatorna elszigetelt. Egy készülék egyidejűleg 24 állomásos tesztet tud támogatni, ami nagymértékben csökkenti a használt műszerek számát és javítja a vizsgálat hatékonyságát.

egyetlen eszköz akár 24 csatornával

μA szintű árammérés, támogató statikus áram és védelmi paraméter vizsgálat

Az N8331 sorozat nagy pontossággal és felbontással rendelkezik. Az aktuális felbontás legfeljebb 0.1 μA. A feszültségfelbontás akár 100μV. Készenléti üzemmódban még mindig van μA szintű áram az elektronikus alkatrészekben. Az ultra nagy áramfelbontás tesztelheti a statikus áramot. Eközben a 100 μV-os felbontás kielégíti a töltő- és kisütési kártya védelmi paramétereinek vizsgálata iránti magas igényt.

Soros csatlakozás áll rendelkezésre az akkumulátor működési állapotának szimulálásához

Ha több akkumulátorcella-sorozatot szimulál, az N8331 támogatja több eszköz csatlakoztatását soros módban. A felhasználók távirányítót és egyéb automatikus teszteket hajthatnak végre az alkalmazásszoftveren.

támogatja több eszköz csatlakoztatását soros módban

Négy vezetékes érzékelés a mérési pontosság érdekében

A pontos feszültségmérés érdekében az N8331 négyvezetékes rendszercsatlakozást alkalmaz, két vezetéket a feszültségkimenetre, a másik kettőt pedig a DUT feszültség közvetlen mérésére használják. Az N8331-től a DUT-hoz vezető vezetékellenállás által okozott feszültségveszteség négyvezetékes érzékeléssel kiküszöbölhető.

négyvezetékes rendszercsatlakozás, nagy pontosságú feszültségmérés

Alkalmazás - BMS teszt

A BMS (akkumulátorkezelő rendszer) egy olyan eszköz, amely az akkumulátorcsomagok biztonsági felügyeletére és hatékony kezelésére, valamint az akkumulátor-szolgáltatás hatékonyságának javítására szolgál. Az elektromos járművek esetében a BMS hatékonyan tudja szabályozni az akkumulátorcsomag töltését és kisütését, ami növelheti a tartós futásteljesítményt, meghosszabbíthatja az élettartamot, csökkentheti az üzemeltetési költségeket, és biztosítja az akkumulátorcsomag biztonságát és megbízhatóságát. A BMS az elektromos járművek egyik alapvető elemévé vált. A megfelelő működés érdekében a BMS átfogó tesztelése szükséges.

BMS tesztrendszer

Az NGI BMS tesztplatform a moduláris felépítést alkalmazza. Nagy pontosságú akkumulátor-szimulátorból, hőmérséklet-szimulációs egységből, töltő- és kisütési áramszimulációs egységből, nagyfeszültségű tápegységből, IO-érzékelő egységből, szigetelés-érzékelő egységből, BMS-jel- és be-/kikapcsoló egységből, CAN kommunikációs egységből, szoftvervezérlő rendszerből áll, stb. A rendszer testreszabhatja a Li-on akkumulátorsorokat az ügyfelek igényei szerint, és adatjelentéseket készíthet. A rendszer rendkívül integrált, kényelmes és hatékony, támogatja a bővítést és a frissítést.

vizsgálati tételek

akkumulátor teszt alkalmazás

adatbázis
Vizsgálat

Forró kategóriák